Румънският първенец ЧФР Клуж е потенциален съперник на Лудогорец в

...
Румънският първенец ЧФР Клуж е потенциален съперник на Лудогорец в
Коментари Харесай

Клуж плаши Лудогорец с... Кулио, Камора и Джокович

Румънският отличник ЧФР Клуж е евентуален противник на Лудогорец в третия квалификационен кръг на Шампионска лига. Наскоро тима пое някогашният треньор на ЦСКА - Едуард Йорданеску.

Клуж е клуб на 111 години. За този интервал е печелил 4 пъти шампионата на Румъния, 4 пъти Купата на страната и 3 пъти Суперкупата.

В сегашния състав има доста чужденци, изключително в нахлуване. Голмайстор на отбора е френският таран Билел Омрани, младеж на Олимпик (Марсилия). Негови съотборници в офанзива са сенегалецът Ибрахима Балде (юноша на Атлетико Мадрид) и камерунецът Роберт Тамбе. Под наем от италианския Аталанта пък е нападателят Джузепе де Лука.

 Снимка 250860
Източник:

Клуж е рисков в нахлуване, само че в отбраната и халфовата линия също има любопитни имена на футболисти, които не са родени в Румъния. Капитан на възможния противник на Лудогорец е португалският защитник Камора. До него работят бразилецът Пауло Винисиус и унгарецът Адам Ланг.

Едуард Йорданеску разчита на привлечения от Майорка аржентински халф Емануел Кулио. Там са още хърватите Мате Малеш и Дамян Джокович.

 Лудогорец против Клуж на Едуард Йорданеску или Малмьо в Шампионската лига
Лудогорец против Клуж на Едуард Йорданеску или Малмьо в Шампионската лига

Разградчани ще гостуват в първия мач, в случай че стигнат до идната фаза
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР