Румънският евродепутат Еуджен Томак, председател на Партия Народно движение, предложи

...
Румънският евродепутат Еуджен Томак, председател на Партия Народно движение, предложи
Коментари Харесай

Румънски евродепутат предлага мини Шенген - между Румъния, България и Гърция

Румънският евродепутат Еуджен Томак, ръководител на Партия Народно придвижване, предложи основаването на мини-Шенген, който планува Румъния, България и Гърция да отстранен границите между тях, оповестява румънското издание на уеб страницата Юрактив.
" Мисля, че незабавно след решението на Съвета по правораздаване и вътрешни работи предходната година, несправедливото решение, посредством което беше отхвърлено настояването ни за присъединение поради Австрия и Нидерландия, първият, който пристигна с този сюжет, беше моят сътрудник - евродепутатът Мариан -Жан Маринеску, който сподели, че двете държавни управления могат доста елементарно да уведомят Европейската комисия и да отстранен границите сред нашите страни ", уточни Еуджен Томак за телевизия Б1.
" Мисля, че това е вярна мярка, която би трябвало да използван незабавно. Бих отишъл още по-далеч, бих предложил Румъния, България и Гърция да отстранен границите между тях, тъй като никой не може да ни отнеме това право, би трябвало единствено да бъде известена Комисията. Смятам, че този метод, който поддържат и сътрудниците от България, би трябвало да бъде прибавен неотложно ", акцентира той.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР