Розовата вода е един от най-често използваните натурални продукти за

...
Розовата вода е един от най-често използваните натурални продукти за
Коментари Харесай

7 ефективни начина да използваме розова вода

Розовата вода е един от най-често употребяваните натурални артикули за хубост. Влияе ужасно на кожата и не инцидентно се употребява като козметично средство на всички места по света. Ето по какъв начин можете да употребявате розовата вода по най-хубавия метод:

1. За ободряване на кожата

Розовата вода се продава в шишенца, които имат помпичка и могат да пръскат. Този вид опаковки са доста подобаващи за горещите летни дни, когато желаете да предпазите кожата си от слънчево изгаряне. Можете да употребявате розовата вода вместо мицеларна и да пръскате както на лицето, по този начин и на тялото.

2. За фиксиране на грима

Вече са известни всевъзможни разновидности на фиксатори за грим, само че розовата вода си остава един от най-хубавите артикули за тази цел. Напръскайте лицето си откакто сте създали грима, по този начин ще удължите издръжливостта му. За още по-голяма устойчивост можете да намажете лицето си с розова вода преди да поставите декор дьо загар.

 7 ефикасни метода да използваме розова вода Pinterest

3. При суха, напукана кожа

Смесете розова вода и глицерин и мажете ръцете си всяка вечер преди лягане в продължение на седмица. Резултатът ще бъде забележим още на третия ден и ще решите казуса си със сухата кожа на ръцете.

4. За лъскава коса
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР