Ромео Бекъм, вторият син на бившата звезда на Англия и

...
Ромео Бекъм, вторият син на бившата звезда на Англия и
Коментари Харесай

Ромео Бекъм подписа едногодишен договор с клуба от Висшата лига Брентфорд

Ромео Бекъм, вторият наследник на някогашната звезда на Англия и Манчестър Юнайтед Дейвид Бекъм, подписа едногодишен контракт с клуба от Висшата лига Брентфорд.

Брентфорд, чийто старши тим играе в най-високата дивизия на британския футбол, заяви, че клубът има алтернатива да удължи договорката с още една година. 20-годишният футболист игра за Брентфорд през предишния сезон, до момента в който бе чартърен от Интер Маями, клубът от Мейджър Лийг Сокър, на който татко му е съсобственик.

Ромео взе участие в 15 мача и означи един път през миналия сезон.



„ Най-доброто възприятие, толкоз съм разчувствуван. Готов съм да стартираме и идващия ни сезон да е добър “, сподели Бекъм пред Брентфорд във връзка новата договорка.

Треньорът на Брентфорд Нийл Макфарлейн разяснява в изказване, че откогато Ромео се е включил към тима през януари, той е фантастично допълнение.

„ Ромео Бекъм приключи сезона по страховит метод във връзка с неотдавнашния му мач против Манчестър Сити, където сподели какво е научил по време на интервала, в който го бяхме наели. Продължихме да го развиваме като наш формален състезател и чакаме с неспокойствие той да се завърне в положително въодушевление, с цел да продължим да работим с него през идващия сезон. “, сподели Макфарлейн.

Футболът в семейство Бекъм

Братята на Ромео, Бруклин Бекъм и Круз Бекъм, също играеха футбол, само че и двамата бяха освободени от младежката система на Арсенал. Ромео влезе в Акадамията на Арсенал през 2014 година, само че и той се сбогува с клуба на идната година. След освобождението си той призна, че към този момент не желае да гради кариера във футбола, а вместо това да тренира тенис с Анди Мъри.

Въпреки това през 2020 година Ромео разгласи, че желае да се завърне във футбола след петгодишно неявяване. В поддръжка на решението татко му размени тенис корта, който преди този момент бе построил в фамилната къща, с футболно игрище.

·
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР