Rolex Monte-Carlo Masters, четвъртфиналАлехандро Давидович Фокина – Тейлър Фриц 2-6

...
Rolex Monte-Carlo Masters, четвъртфиналАлехандро Давидович Фокина – Тейлър Фриц 2-6
Коментари Харесай

Давидович Фокина преодоля и Фриц, очаква Димитров или Хуркач


Rolex Monte-Carlo Masters, четвъртфинал
Алехандро Давидович Фокина – Тейлър Фриц 2-6 6-4 6-3


Монте Карло очевидно е градът на Алехандро Давидович Фокина. След като през предишния сезон стигна до първия си Мастърс четвъртфинал точно там, в този момент усъвършенства достижението си и ще бъде част от финалната четворка на шампионата след поврат с 2-6 6-4 6-3 над Тейлър Фриц.

Седмицата на испанеца е впечатляваща – откакто заличи сет пасив против Кория, той записа чиста победа над международния №1 Новак Джокович, спря серията от седем следващи триумфа на Гофен, а в този момент преодоля и първенеца от Индиън Уелс.

Той имаше своите шансове и в първата част, като стигна до брейкбол във всяко едно подаване на съперника си, само че по този начин и не записа пробив. Фриц осъществя два и поведе в мача.

С напредването на конфликта обаче успеваемостта му се усъвършенства. Проблемите за американеца на начален удар продължаваха, само че към този момент водеха и до резултат.

Точките се решаваха главно от ракетата на Фокина, който приключи с 31 уинъра и 42 непредизвикани неточности. В идващия кръг той чака Григор Димитров или Хуберт Хуркач.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР