На фона на многото критики за представянето му като капитан

...
На фона на многото критики за представянето му като капитан
Коментари Харесай

Пълен обрат със Сашо Кадиев след намесата на майка му и Ники Кънчев

На фона на многото рецензии за представянето му като капитан на тим в „ Аз обичам България ”, Сашо Кадиев си върна обичта на феновете. Това стана след завръщането на „ Кой да знае? “ по bTV, където той е водещ.

Новият сезон на занимателното предаване за любопитни обстоятелства стартира с доста значими посетители - доайенът на надпреварите за познания Ники Кънчев и майката на Кадиев, актрисата Катерина Евро. Капитаните на двата тима Христо Пъдев и Милица Гладнишка също бяха на отлично равнище и резултатът беше занимателна продукция, която доста хареса на феновете.

Акцентът в мненията в обществените мрежи обаче още веднъж беше Александър Кадиев.

Както до неотдавна фенове желаеха изгонването му от „ Аз обичам България ”, по този начин в този момент всички го приветстват за „ Кой да знае? ”:

„ Мнооого се забавлявах! Едно огромно БЛАГОДАРЯ! Най-накрая шоу което желая да виждам и от което нуждая се - прекалено много негативи има в живота. “

„ Най-готиното предаване! Супер са! Сашко, Милица, Пъдев...,брилянтни са! Адмирации! ”

„ Тук Сашо мамин си е на мястото. ”

“На вманиачен го вършат завалията, но и Сашо добре си носи тежката роля. Не го харесвах доста в утринния блок, само че в тия развлекателни излъчвания в действителност е занимателен. “
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР