Рок легендата Ози Озбърн каза през уикенда, че му е

...
Рок легендата Ози Озбърн каза през уикенда, че му е
Коментари Харесай

Ози Озбърн: Писна ми от насилието в САЩ, прибирам се у дома

Рок легендата Ози Озбърн сподели през уикенда, че му е " писнало " от насилието с оръжие в Америка и възнамерява да се реалокира за непрекъснато във Англия. Той съобщи пред лондонския " Гардиън ", че възнамерява да продаде дома си в Лос Анджелис и до февруари да се реалокира в имението си от 350 акра в Югоизточна Англия

" Писна ми хората да бъдат убивани всеки ден. Бог знае какъв брой хора са били убити при пукотевица в учебно заведение ", сподели роденият покрай Бирмингам композитор и артист, обяснявайки, че не желае да " почине " в Америка и че е време да се върне в родината си.

През март той сподели, че ще се реалокира в имението си в Бъкингамшир поради високите налози в Калифорния. Сега изяснява, че подхваща този ход, тъй като " всичко е неуместно " в Съединени американски щати.

73-годишният Озбърн има голям брой здравословни проблеми, в това число битка с заболяването на Паркинсон. Това лято той претърпя хирургична интервенция. Но брачната половинка му Шарън, сподели, че решението им да се реалокират не се основава на здравето му.

за какво се прибират след толкоз време в Калифорния, тя упорства, че няма нищо общо със здравето на Ози. " Знаех си, че хората ще си помислят по този начин. Не е. Просто е време. Америка се промени толкоз фрапантно. Това въобще не са Съединените американски щати. Там нищо не е съединено. Това е доста необичайно място за живеене сега ", споделя Шарън.

Версията на Ози: " Всичко е неуместно там. Омръзна ми хората да бъдат убивани всеки ден. Бог знае какъв брой хора са били убити при пукотевица в учебно заведение. И имаше онази всеобща пукотевица във Вегас на този концерт... Това е шибана полуда. "

" Не желая да умра в Америка. Не желая да бъда заровен в шибаното Форест Лоун ", споделя той за гробището в Лос Анджелис, желано от звезди. " Аз съм англичанин. Искам да се върна. Но казвайки това, в случай че жена ми каже, че би трябвало да отидем да живеем в Тимбукту, ще отида. " След което въздъхва надълбоко и безшумно приключва: " Но не, просто е време да се прибера вкъщи. "

Новият му албум Patient Number 9 е планувано да излезе на 9 септември и включва други музикални митове като Ерик Клептън, Джеф Бек, Зак Уайлд от Black Label Society и починалия барабанист на Foo Fighters Тейлър Хокинс.

Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР