Родният тенисист Адриан Андреев и френският му опонент Корентен Муте

...
Родният тенисист Адриан Андреев и френският му опонент Корентен Муте
Коментари Харесай

Глобиха Адриан Андреев и Корентен Муте с по 10 000 евро заради юмруците на мрежата

Родният тенисист Адриан Андреев и френският му конкурент Корентен Муте отнесоха съществени санкции поради грозните подиуми, които сътвориха след края на мача си от " Чаланджър " шампионата в Орлеан.

Тогава вместо да се поздравят след края на дуела, който Андреев завоюва, двамата се сдърпаха и пробваха да се сбият, като се наложи намесата на съдията на стола, който слезе да разтървава тенисистите.

Заради грозните и извънредно рядко срещани дейности за този спорт, двамата забъркани ще платят санкции от по 10 000 евро, оповестява френският " Ла Републик ".

Версията на Андреев за спречкването бе, че Муте го е предизвикал и обиждал през целия мач, а по време на загрявката даже съзнателно е изстрелвал топката в тялото му с всичка мощ.

Андреев даже затвърди думите си с издание на запис от загрявката, само че това несъмнено, не оправдава реакцията му след мача, когато в действителност изглеждаше, че желае да набие Муте.

" По време на мача в действителност се усещах зле, той не спираше да ме предизвика. Още в Италия на предходния ни мач стартира да ми приказва и да ме пита какъв ми е казусът. Аз нямах проблем с него, победих го. Той ме напсува на мрежата. Той очевидно има проблем с мен, аз нямам с него ", сподели Андреев незабавно след мача.

Според АТР родният тенисист, който е №211 в ранглистата е спечелил 31 761 от наградни фондове през сезона, като в този момент ще би трябвало да заплати голяма част от тях под формата на санкция.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР