Родителите на прегазеното от полицай 7-годишно момиченце от се срещнаха

...
Родителите на прегазеното от полицай 7-годишно момиченце от се срещнаха
Коментари Харесай

Майката на прегазеното дете в Братаница: Искаме справедливост, стига вече с тези стари закони


Родителите на прегазеното от служител на реда 7-годишно момиченце от се срещнаха с основния прокурор. Повод за това е наложеното от съда - условна присъда вместо ефикасна.

Марин и Блага Калоферови изгубиха 7-годишната си щерка Моника преди година и половина. Момиченцето беше блъснато на пешеходна пътека в центъра на селото от служебната кола на служителя на реда Владимир Панайотов.

Преди към седмица Апелативният съд в Пловдив анулира ефикасната присъда на служителя на реда от 3 години и 8 месеца и наложи тригодишна условна такава. Решението провокира яд и неодобрение както от родителите, по този начин и от хора от селото.

„ Искаме правдивост, желаеме ефикасна система, която да работи. Не желаеме тези остарели закони, тъй като всичко се трансформира. Стига към този момент с тези остарели закони. Един палач няма по какъв начин да се разкарва по този начин по пътищата, бързал за работа, хубаво досие имал. Това няма по какъв начин да е цялата причина и той да е на независимост “, сподели Блага Калоферова, майка на прегазеното дете.

„ Това, което е значимо за българската прокуратура и за мен като основен прокурор, е да се направи вероятното и невъзможното, с цел да има правдивост за българските жители. Аз ще се постарая да е по този метод “, сподели основният прокурор Иван Гешев.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР