Пред своя адвокат той е заявил, че няма да влезе

...
Пред своя адвокат той е заявил, че няма да влезе
Коментари Харесай

Осъден за убийство полицай от Пловдив се е барикадирал в дома си

Пред своя юрист той е декларирал, че няма да влезе почтен в пандиза, че е въоръжен и е подготвен на всичко



Мъж се барикадира довечера в Пловдив. Бившият служител на реда Венцислав Караджов, който е под домакински арест поради убийството на родителите си, е подхванал обезвереното деяние щом схванал, че през днешния ден Върховният съд е удостоверил доживотната му присъда.

Екипи на полицията са отишли да го изведат и отведат в пандиза, само че той се е заключил в дома си. На място има полицейски екипи, психолози, с цел да го убедят да излезе.

Караджов е схванал за решението на съда от своя юрист. Пред нея той е декларирал, че няма да влезе почтен в пандиза, че е въоръжен и е подготвен на всичко.

„ То сподели, че почтен няма да влезе в пандиза, че няма какво да губи повече и че е решен на всичко. Сбогува с мен, благодари ми, че съм го защитавала, че за него е било чест да му бъда юрист и аз по този начин разбирам, че работите стават съществени. Убеждавах го почтени хора да не пострадат в цялата тази обстановка, той сподели: те направиха всичко допустимо да ме осъдят и в този момент не ме интересува. Каза, че не е невъоръжен и се приготвил като Рамбо, даже не си загуби възприятието за комизъм. Той каквото реши е неотстъпчив. Няма човек, съгласно мен, който да го убеди в нещо. Дано да греша “, сподели за Българска национална телевизия Зоя Тошкова, юрист на наказания мъж.

Бившият служител на реда е споделил още, че е срязал електронната си гривна и е решен да даде отпор. Сбогувал се е с юриста си и е звучал съществено. В дома му няма други хора, синът му е при майка си.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР