Под мотото Кариерни предизвикателства“ премина кариерното изложение, организирано от Университетския

...
Под мотото Кариерни предизвикателства“ премина кариерното изложение, организирано от Университетския
Коментари Харесай

При голям интерес премина кариерното изложение в ЮЗУ „Неофит Рилски“

Под мотото „ Кариерни провокации “ мина кариерното ревю, проведено от Университетския център за кариерно развиване към Югозападния университет „ Неофит Рилски “. В него се включиха над 35 работодатели.

Форумът бе открит от ръководителя на центъра доцент доктор Блага Джорова. Приветствие към участниците и гостите сервира заместник-кметът по обучение, бизнес развиване, обществена и здравна политика в Община Благоевград Боряна Шалявска.

„ Вие сте тук да търсите студенти и чиновници, а аз съм тук да диря компании, които желаят да влагат в Благоевград, разпознавайки капацитета на нашия град, разпознавайки капацитета на нашите студенти “, с тези думи заместник-кметът се обърна към работодателите и добави, че е извънредно значимо бизнесът и образованието да бъдат отворени и да си взаимодействат.

В събитието с музикален привет се включиха надарените ученици на Факултета по изкуствата, ръководени от доцент доктор Бинка Добрева и доцент доктор Валери Димчев.

Форумът продължи с показване на фирмите и компаниите от специалист Весела Лачева.

В рамките на кариерното ревю присъстващите студенти и дипломирани експерти се срещнаха с опциите за реализация в мечтаната област, с трендовете на пазара на труда, най-търсените специалности и юношески стратегии за трудова претовареност. Получиха опция да намерят подобаващ стаж или работна позиция, да се осведомят какви компетентности и личностни качества търсят работодателите.

Събитието завърши с връчване на грамоти за присъединяване. Специални благодарности за дейното подпомагане по време на събитието получиха студентите от Студентския съвет към Югозападния университет.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР