БЪФАЛО, Ню Йорк (AP) — Dhane Smith се смее, докато

...
БЪФАЛО, Ню Йорк (AP) — Dhane Smith се смее, докато
Коментари Харесай

Звездата на Buffalo Bandits Dhane Smith измества фокуса върху спечелването на шампионати по лакрос над поставянето на рекорди

БЪФАЛО, Ню Йорк (AP) — Dhane Smith се смее, до момента в който споделя безупречния проект, който смяташе, че е измислил, с цел да се откаже от играта на Buffalo Bandits ' отбранителна единица вместо това да се концентрира върху офанзивата през първите си два сезона в Националната лига по лакрос.

Като се захващаше с отбраната, нетърпеливият Смит смяташе, че това ще принуди ръцете на треньорите да го насочат към ролята на голмайстор - в идеалния случай, несъмнено, играейки дружно с тогавашната звезда-ветеран Джон Таварес.

Плодовитият младши голмайстор, определен общо пети в драфта през 2012 година, не се замисля дали треньорите са му дали втора опция – гледане на мачове в улични облекла – в случай че не се усъвършенства.

„ И двамата бяха от остарялата школа и твърдоглави “, сподели Смит за първите си двама треньори на Bandits Дарис Килгор, който беше завещан от Трой Кордингли през 2014 година „ Те го споделиха за мен беше много ясно, че това нямаше да е по този начин и щях да седнал съм в ложата на пресата.

„ Така че...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР