Родители молят за вашата помощ, за да може да живее

...
Родители молят за вашата помощ, за да може да живее
Коментари Харесай

Да дадем надежда за живот на малката Галина

Родители молят за вашата помощ, с цел да може да живее тримесечното им детенце.

Галина е дълго чакано бебе, появява се след втора процедура инвитро, само че доста бързаща да види света. Родена е в 28 година с. едвам 980 година Изписана е след 50 дни в кувьоза, само че фамилията й отново не съумява да й се порадва, тъй като се постанова незабавно за стартира битка за зрението. Процедурата на едното оченце е направена в България, само че за втората се постанова интервенция в Турция, която трябваше да бъде осъществена в събота.

За страдание дребната се разболява и вместо интервенция, за която фамилията е събрало пари със заеми, Галина е настанена в реанимация. Всеки ден в интензивния бранш се заплаща най-малко 1500 евро. От петък до момента сумата към този момент е по-голяма от събраната за интервенцията, която се отсрочва за неопределен срок.

Сметката, по която фамилията събира дарения, НЕ Е дарителска, защото никой не е очаквал, че ще е нужна такава, а майката е в Турция. Хората, които ме познават, знаят, че в случай че не беше в действителност незабавно, не бих разгласила акция без дарителска сметка.

BG95UBBS80021097683140 Титуляр Моника Станева

Междувременно, Моника е съумяла да сътвори акция и в платформата на Павел Андреев, където са всички документи по случая.

https://pavelandreev.bg/campaign/nadejda-za-bebe-galina…
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР