Роденият в Унгария бивш вече национал на Германия Георг Гроцер

...
Роденият в Унгария бивш вече национал на Германия Георг Гроцер
Коментари Харесай

Георг Гроцер официално в Пиаченца

Роденият в Унгария някогашен към този момент национал на Германия Георг Гроцер публично подписа контракт за идващия сезон с италианския Газ Сейлс (Пиаченца), заяви клубният уебсайт .
 Георг Гроцер ще играе в Пиаченца
35-годишният диагонал напусна съветския си клуб Зенит (Санкт Петербург) след края на сезона, като на негово място дойде национала на " Сборная " Виктор Полетаев от Кузбас (Кемерово). Германската звезда е второто ново попълнение на Пиаченца, откакто преди няколко седмици подписаха и с младия Леонардо Скеферла.

С привличането на Георг Гроцер от Пиаченца демонстрират все по-силно предпочитание да развиват и влагат в своя план, като основат задоволително конкурентноспособен състав за новия сезон в Суперлигата на Италия.

" Георг Гроцер несъмнено не се нуждае от показване. Всички осведомени хора и почитатели на волейбола знаят неговите качества и вида състезател, който е. Той е страховит първенец и сме щастливи, че ще е част от тима ни през идващия сезон ", сподели президентката на Пиаченца Елизабета Курти след оповестяването на прехвърлянето.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР