Робърт де Ниро заяви, че никога няма да приеме да

...
Робърт де Ниро заяви, че никога няма да приеме да
Коментари Харесай

Робърт де Ниро за Тръмп: Не бих го изиграл, в него няма нищо добро

Робърт де Ниро съобщи, че в никакъв случай няма да одобри да се превъплъти на екран в облика на някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп, защото " не вижда нищо положително " в него, съобщи ДПА.

80-годишният холивудски артист приказва за идните президентски избори в Съединени американски щати и за какво не би желал Тръмп още веднъж да стане президент в предаването по НВО " В действително време ", чийто водещ е комикът Бил Мар. 

Бизнесменът е главен претендент за номинацията за Белия дом на Републиканската партия през 2024 година и на процедура остана без противници, откакто някогашният дипломат в Организация на обединените нации Ники Хейли се отдръпна от конкуренцията, напомня ДПА.

" Байдън против Тръмп. Искаме ли да обитаваме свят, в който да ни е прелестно, или да живеем в призрачен сън ", попита артистът. " Гласувайте за Тръмп и ще получите призрачен сън, гласувайте за Байдън и ще се върнем към нормалността ", съобщи в ефир Робърт де Ниро.

" Не желая да се усещам още веднъж аз, а и доста от нас, както след изборите през 2016 година Не можехме да повярваме какво се е случило. Този човек е цялостно страшилище ", показа мнението си артистът и добави: " Никога не бих го изиграл като артист, тъй като не виждам нищо положително в него. Нищо. Абсолютно нищо. "

Де Ниро постоянно подлага на критика Тръмп и двамата влизаха в спор, напомня ДПА. През 2020 година двукратният притежател на премия " Оскар " съобщи, че на Тръмп " не му пука " какъв брой хора ще починат от ковид.

45-ият американски президент пък назова Де Ниро " субект с доста невисок коефициент на просветеност ".

*Видеото е архивно!

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР