Робърт де Ниро заема позиция в първия ден на граждански

...
Робърт де Ниро заема позиция в първия ден на граждански
Коментари Харесай

Робърт де Ниро заема позиция, за да отхвърли твърдението на бивш асистент за дискриминация по полов признак

Робърт де Ниро заема позиция в първия ден на цивилен развой против някогашен чиновник, който съди артист поради изказвания за дискриминация по сексуален симптом.

Греъм Чейс Робинсън споделя, че звездата й е плащала незадоволително, правела е сексистки мнения и й е възлагала „ стереотипно женски “ задания, до момента в който е работила като изпълнителен шеф.

Де Ниро сподели, че нейните обвинявания са „ всички нелепости “ в свидетелските показания, които репортерите описаха като „ заядливи “ и „ начуждени “.

Той я упрекна в корист със средства на компанията и гледане на Netflix по време на работа.

'В рамките на разумното'

Двойният притежател на " Оскар " също съди госпожа Робинсън, неговият дълготраен изпълнителен помощник, и се гледат правосъдни каузи и на двете страни в развой в Ню Йорк, който се чака да продължи две седмици.

Де Ниро беше първият очевидец в понеделник и беше запитан за изказванията, че той се е нуждаел от нея да бъде на повикване от самото начало и я помолих да прави „ всичко и всичко “.

" Помолих я да направи всичко в границите на рационалното - в границите на нейните ограничавания работа “, отговори артистът, съгласно Deadline, който сподели, че „ се е щракнал на юриста “.

Източник: bbc.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР