Riot Platforms, компания, занимаваща се с крипто добив, оповести значима

...
Riot Platforms, компания, занимаваща се с крипто добив, оповести значима
Коментари Харесай

Рекордни приходи за Биткойн майнинг компанията Riot Platforms за първото тримесечие

Riot Platforms, компания, занимаваща се с крипто рандеман, оповести значима чиста облага от $211.8 милиона за първото тримесечие на 2024 година, отбелязвайки връх за компанията и замайващ скок от 1,000% спрямо миналата година.

Дружеството обаче не съумя да извърши прогнозите на анализаторите за приходите.

В оповестените на 1 май резултати за първото тримесечие Riot означи 55.4% нарастване на приходите от рандеман, достигайки $74.6 милиона, което се дължи основно на скока на цената на Биткойн с към 130% по отношение на миналата година. Въпреки това общите доходи възлизат на $79.3 милиона, което е с 14% под прогнозите на компанията, занимаваща се с изследвания – Zacks.

От Riot обясниха забавения растеж на чистите доходи и приходите от рандеман с пониженото произвеждане на Биткойн и ескалиралите разноски за рандеман.

През първото тримесечие Riot е добила 1,364 BTC, което отразява 36% спад по отношение на първото тримесечие на 2023 година Средните разноски за рандеман на 1 BTC възлизат на $23,000, което съставлява 144% нарастване в съпоставяне със същия интервал на предходната година, дължащо се главно на 89% нарастване на хаш рейта в световната мрежа.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР