Неотдавнашните настроения на пазара на криптовалути взеха възходящ обрат, особено

...
Неотдавнашните настроения на пазара на криптовалути взеха възходящ обрат, особено
Коментари Харесай

Етериум китовете не продават – какво означава това за цената

Неотдавнашните настроения на пазара на криптовалути взеха прогресивен поврат, изключително следен при Етериум (ETH). На фона на този напредък цената на ETH скочи, допълнена от сигнал за покупка, което допуска капацитет за по-нататъшно придвижване нагоре.

Етериум претърпя забележителна промяна на цената предходната седмица, понижавайки се до $2,860, преди да стартира да се възвръща. Към момента на писане на публикацията алткойнът се търгува за $2,930, като може да се похвали с пазарна капитализация от към $352 милиарда.

Това възкръсване на цената не беше неусетно, като крипто анализаторът Али Мартинез се обърна към обществените медии, с цел да подчертае появяването на сигнал за покупка на графиката на ETH, намеквайки за допустимо възобновяване в кратковременен до средносрочен проект.

Допълнителен разбор на индикаторите на ETH разкри завладяващи прозрения. По-внимателен взор към данните на CryptoQuant демонстрират доста нарастване на ETH запасите на тържищата през последните дни, сигнализирайки засилен напън за продажба на пазара.

Въпреки това, на фона на тази интензивност, предлагането на Етериум, държано от топ адресите, остана релативно стабилнилно, което допуска, че огромните вложители са се въздържали от предприемане на огромни ходове.

При оценката на устойчивостта на възходящия подтик на Етериум, вниманието беше ориентирано към данните на Glassnode, които разкриха спад в съотношението мрежа към стойност (NVT) на ETH през миналата седмица, което демонстрира недооценен статус и допуска по-голяма възможност за повишаване на цената.

Освен това съотношението MVRV (Пазарна капитализация/Реализирана стойност) на ETH сподели доста усъвършенстване през последните дни, което алармира за смяна към възходящи настроения. Към момента  MVRV възлиза на -0.68%, съпроводено от повишение на претеглените настроения (weighted sentiment) към ETH.

Техническите знаци също изиграха съществена роля при образуването на упованията. Трябва да се означи, че MACD предвижда бичи кросоувър, осигурявайки спомагателна поддръжка на концепцията за дълготрайно рали.

На фона на този оптимизъм обаче се появиха някои предупредителни сигнали от знаци като показателя на относителната мощ (RSI) и показателя на паричните потоци (MFI), които демонстрират лек низходящ тренд. Тези нюансирани наблюдения допускат комплициран пазарен пейзаж, изискващ деликатна навигация на фона на преобладаващите възходящи настроения.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР