Рилският манастир е най-популярната културна забележителност в България сред чуждестранните

...
Рилският манастир е най-популярната културна забележителност в България сред чуждестранните
Коментари Харесай

Рилският манастир е най-популярната културна забележителност в България сред чуждестранните туристи

Рилският манастир е най-популярната културна забележителност в България измежду задграничните туристи, само че събира близо 20 на 100 по-малко мнения в TripАdvisor от Аквапарка в Слънчев бряг. Това демонстрират данни от ново изследване на организация за медийни разбори, което ще бъде показано на следващия ден на полемика "Comms Talks: Tourism " в София, оповестиха от ПР-агенция, ангажирана с плана, осведоми Българска телеграфна агенция.

Същевременно, в българските медии за черноморския курорт главно се приказва отрицателно, като близо 70 на 100 от оповестените публикации през миналата година разискват Слънчев бряг през призмата на престъпността. Пловдив има на половина по-малко почитатели в обществените мрежи и 30 на 100 по-малък размер споменавания в онлайн пространството като Европейска столица на културата от италианския си еквивалент през 2019 година - Матера.
Основна тематика на идната полемика ще бъде ролята на връзките - медии, PR, маркетинг и реклама, в основаването на обединен, позитивен и резистентен "бранд " за България.

"Comms Talks: Tourism " е четвъртото от поредицата тематични по бранш събития Comms Talks, които целят да засилват разговора сред практици от четирите съставни елементи на информационната промишленост: вътрешните информационни отдели, организациите, медиите и медийните анализатори.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР