Нов Регионален център за споделени услуги (RSS) откри международната одиторска

...
Нов Регионален център за споделени услуги (RSS) откри международната одиторска
Коментари Харесай

EY избра София за нов център, който ще обслужва 29 държави

Нов Регионален център за споделени услуги (RSS) откри интернационалната одиторска и консултантска компания EY в София. Офисът ще обслужва 29 страни.

В софийския RSS ще работят експерти в сферите на човешките запаси, финансите, ръководството на риска, връзките и дигитализацията. Те ще подкрепят активността на EY на пазарите в Централна, Източна и Югоизточна Европа, по този начин и в Централна Азия, излиза наяве от формалната информация.
 EY закупи ESG консултантите от denkstatt
EY закупи ESG консултантите от denkstatt

Обединението ще е измежду най-големите в своята сфера у нас

" Към сегашния миг сме 35 индивида в България, само че планираме да удвоим броя си през идната фискална година ", уточни пред Money.bg ръководителят на центъра Гергана Ралчовска.
 Снимка 664429
Източник:

Каква е повода EY да се спре навръх нашата страна за този нов офис? " Избрахме София поради местоположението, транспортната съгласуваност, само че най-много поради квалифицираните гении ", отговори тя.
 EY към този момент е въглеродно негативна компания
EY към този момент е въглеродно негативна компания

EY влага и в портфолио за компенсиране на въглеродните излъчвания със South Pole, водещ световен снабдител на климатични решения

Новата конструкция влиза и в нов офис. Той комбинира отворени пространства за взаимна работа, отделени зони за по-концентрирани действия, както и места за отдих.
 Снимка 664430
Източник:

От EY особено акцентират, че работните места са с висока енергийна успеваемост и допустимо най-нисък резултат върху околната среда.

В формалното си известие за събитието от компанията акцентират, че новият офис в София " се чака да бъде катализатор на бъдещия напредък и триумф на бизнес услугите ".
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР