Ресторантите на „Макдоналд“ отново отвориха врати в Москва в неделя,

...
Ресторантите на „Макдоналд“ отново отвориха врати в Москва в неделя,
Коментари Харесай

„Вкусно и точка“ - рембрандираха „Макдоналдс“ в Русия

Ресторантите на „ Макдоналд “ още веднъж отвориха порти в Москва в неделя, само че с съветски притежател и ново име. Те към този момент се споделят „ Вкусно и точка “, събощава Ройтерс. Новото начало в съветската просвета на бързото хранене стартира с 15 ребрандирани ресторанта в Москва и покрайнините.

" Вкусно и точка " стартират работа, копирайки напълно модела на „ Макдоналдс “, които отвориха първия си ресторант в съветската столица през 1990 година, само че се изтеглиха след началото на нашествието против Украйна.

Компанията възнамерява да отвори още веднъж 200 ресторанта в Русия до края на юни и всичките 850 до края на лятото. „ Целта е нашите посетители да не виждат разлика нито в качеството, нито в атмосферата “, сподели основният изпълнителен шеф на „ Вкусно и точка “ Олег Пароев по време на откриването, проведено в първия московски ресторант „ Макдоналдс “.

В компанията работят 51 000 души. „ Корпорацията ме помоли на първо място да запазя числеността, да осигуря на хората работа. Това и ще направя “, сподели Пароев.

Ребрандираната верига за бързо хранене ще резервира остарелия интериор на „ Макдоналдс “, само че ще изтрие всевъзможни препратки към остарялото си име, сподели Пароев. Той беше назначен за основен изпълнителен шеф на „ Макдоналдс “ в Русия седмици преди Москва да изпрати десетки хиляди бойци в Украйна на 24 февруари.

Пароев сподели, че компанията ще резервира " налични цени ", само че не изключи, че те ще се „ повишат леко “ в близко бъдеще.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР