Рестартът на Мумията започва да придобива още по-ясни очертания, след

...
Рестартът на Мумията започва да придобива още по-ясни очертания, след
Коментари Харесай

Рейчъл Уайз се завръща в рестарта на Мумията“

Рестартът на " Мумията " стартира да придобива още по-ясни контури, откакто бе обявено, че режисьорите на " Batgirl " (Адил Ел Арби и Билал Фала) ще управляват новия филм. Дуейн Джонсън също ще се завърне, въпреки че не е несъмнено дали ще се завърне като Краля на скорпионите. Сега „ Giant Freakin Robot “ оповестява, че Рейчъл Уайз също се завръща в рестарта на " Мумията ".

От излизането на " Мумията " в края на 90-те години на предишния век до момента са се случили куп рестартирания, в това число това с присъединяване на Том Круз, което се провали в боксофиса. На кино лентата с Круз му липсваше очарованието, което имаха неговите прародители.

Брендън Фрейзър, както и останалите артисти, към този момент са доста по-възрастни. Възможно е обаче завръщането на Рейчъл Уайз в " Мумията " да значи, че ще получим по-скоро продължение, в сравнение с обичаен рестарт. Спомнете си какво се случи с " Блейд Рънър 2049 ". Филмът беше продължение и нещо като рестарт, само че към момента имаше доста от страхотните детайли от класическия филм. Надяваме се, че подобен ще бъде проектът и за този иден рестарт.

Би било отлично да забележим Рейчъл Уайз и Брендън Фрейзър още веднъж дружно в " Мумията ", само че към този момент няма удостоверение за завръщане на звездата от „ Кит “.

Завръщането на Рейчъл Уайз, Дуейн Джонсън и Брендън Фрейзър в света на " Мумията " може да значи, че ще забележим завръщането на Имхотеп (в облика на Арнолд Вослоо). Това е единствено съмнение, само че Имхотеп беше приказен изверг и мумия, който сигурно ще бъде приветстван от почитателите на поредицата. Разбира се, той не беше злодеят в третия филм, само че в случай че това е цялостно рестартиране, тогава би било отлично, в случай че той още веднъж бъде върнат от мъртвите.

Може да се допусна, че откакто кастингът бъде разгласен публично, тогава датата на начало на фотосите евентуално ще бъде някъде напролет на 2023 година Това би могло да значи, че ще забележим Брендън Фрейзър, Дуейн Джонсън и Рейчъл Уайз да се завърнат за рестарта на " Мумията " през лятото на 2024 година /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР