Решение при кръвни съсиреци и проблеми със сърцето Съществува един лечебен

...
Решение при кръвни съсиреци и проблеми със сърцето
Съществува един лечебен
Коментари Харесай

Решение при кръвни съсиреци и проблеми със сърцето

Решение при кръвни съсиреци и проблеми със сърцето

Съществува един лековит балсам! При ежедневната му консумация, артериите биват почистени и мастната тъкан излиза от кръвта.

Препоръчваме ви да си приготвите рецептата от три значими съставки, каквито са чесънът, джинджифилът и лимонът.

Тези артикули са богати на потребни субстанции за човешкото здраве.

Ползите от лечебния балсам за здравето са, както лечебни, по този начин и за профилактични цели, при запушени артерии, оказва помощ за нормализиране равнището на мазнините в човешката кръв, предотвратява и лекува настинки и инфекциозни болести, укрепва цялостната имунна система и унищожава свободните радикали.

Ако се грижите за себе си с естествени средства, ще бъдете здрави.

За приготвянето на рецептата ще са ви нужни:

4 скилидки чесън
4 броя лимони
пресен корен от джинджифил
2 литра вода

Приготвяне:

Измийте лимоните и ги нарежете на части дружно с кората. Но, в случай че се страхувате, че лимонът е пълнен с химия, първо би трябвало да оставите лимона в оцет за къс интервал от време и по-късно да го смелите добре. Чесънът се почиства и измива. След това поставете в блендер нарязаните лимони и авансово почистения джинджифил. Разбийте цялото наличие, до момента в който получите хомогенна консистенция.

След това залейте приготвената маса с 2 литра вряла вода и незабавно щом водата кипне, отстранете от котлона и оставете да се охлади. Прецедете. Излейте в бутилка.

Пийте на празен корем 2 часа преди хранене, по 200 мл. на ден. Преди да пиете, разклатете добре наличието. Ако усетът не ви харесва, можете да добавите малко мед по избор.

След банкет от 3 седмици, направете отмора за 1 седмица. След което можете да пиете по същата скица.

След триседмичния курс резултатът ще бъде на разположение. Ще станете по-енергични, ще се чувствате по-добре от преди и ще имате по-добро кръвообращение.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР