Републиканци и демократи в САЩ работят заедно за нови, по-строги

...
Републиканци и демократи в САЩ работят заедно за нови, по-строги
Коментари Харесай

Демократи и републиканци обсъждат лицензиране на социалните мрежи

Републиканци и демократи в Съединени американски щати работят дружно за нови, по-строги регулации на обществените мрежи, като даже е допустимо да се сътвори развой по лицензирането им.

Това стана след следващите кавги за пропуски в сигурността, този път в Twitter. Републиканецът сенатор Линдзи Греъм води самодейността, дружно с Елизабет Уорън от демократите и Джош Хоули от републиканците, което е необикновена двупартийна поддръжка за съответен проблем в Съединени американски щати.

Според Греъм фирмите зад обществените мрежи са станали изключително мощни в световен мащаб с малко ограничавания какво могат и не могат да вършат. А Федералната комерсиална комисия (FTC) има малко принадлежности, с които да овладее активността им.

" Ако карате автомобил, имате потребност от шофьорска брошура, в случай че продавате недвижими парцели, имате потребност от лиценз ", отбелязва Греъм.

За основаването на световна платформа обаче няма сходни процедури.

Засега не е ясно какви са съответните ограничения, които сенатори от двете партии желаят да предложат, само че съгласно тях би трябвало да са налице ограничавания каква тирада не разрешават, лимитират и изтриват модераторите на платформите. Потребителите би трябвало да могат да ги апелират, както и да съдят фирмите при потребност. А те би трябвало да бъдат държани виновни и за потреблението на техните платформи от нарушители и непознати играчи.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР