Република Ирландия започна силно на старта си на Световното първенство

...
Република Ирландия започна силно на старта си на Световното първенство
Коментари Харесай

Ирландия, Италия и Австралия започнаха с победи на Световното първенство по ръгби

Република Ирландия стартира мощно на старта си на Световното състезание по ръгби във Франция, като се наложи над отбора на Румъния с 82:8. Така тимът завоюва и бонус точка за офанзивна игра. 
Ирландците осъществиха 12 есета посредством Гибсън-Парк, Кийнън, Беирн (2), Аки (2), Херинг, О'Махони (2), Макарти и именития си капитан Джонатан Секстън (2). За 38-годишният Секстън това е присъединяване на четвърти Мондиал. Той към този момент има 1074 точки за отбора на Република Ирландия и е единствено на девет точки от върха на Ронан О'Гара. Тимът на Румъния преди този момент бе разкрил резултата посредством есен на Рупану. 

Отборът на Италия се наложи с лекост над отбора на Намибия с 52:8. Италианците осъществиха седем есета против единствено едно на противника. Така тимът оглави класирането в Група А с точка задатък пред Франция поради офанзивната си игра. Намибия пък към момента няма победа на финала на Световно състезание макар седемте си участия. 

В мач от Група C Австралия се наложи над отбора на Грузия с 35:13. Австралийците, които са двукратни международни първенци (1991 и 1999), осъществиха четири есета посредством Петая, Науакауитанасе и Доналдсън (2). За Грузия есе означи Иванишвили.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР