Репортер на Флагман.бг се срещна с двете момичета, за които

...
Репортер на Флагман.бг се срещна с двете момичета, за които
Коментари Харесай

Набедените съученички на Миляна проговориха: Жертвите сме ние, майка й ни заплашва с убийство

Репортер на Флагман.бг се срещна с двете девойки, за които се твърди, че са тормозили с години своя съученичка в СУ „ Константин Петканов “ в ж. к. „ Меден рудник “. Кой лъже и кой споделя истината – медията разгласява версията на по този начин наречените адреналинки, които не желаят да застанат с лицата си, а това е тяхно право. Те обаче са безапелационни, че желаят да се знае каква е тяхната версия, а съучениците им и хората, които ги познават и трите с Миляна, могат да я потвърдят.
И двете млади дами са с букви А. Я. и са толкоз идентични, че може би само майка им съумява да ги разграничи незабавно. Ето какво споделиха те пред кореспондент:
„ Ние желаеме да приказваме, само че никой публицист нас не ни потърси. В случая, за който Миляна споделя, че са я причаквали пред блока ѝ – ние въобще не сме забъркани. Други две девойки я помолиха да излезе да поговорят и имаше съответна причина за това, тогава ние видяхме всичко, тъй като изпращахме наша другарка до тях с колата на сестра ми. Миляна скочи и атакува едното момиче пред очите ни.
Всичко това се случи в четвъртък пред блока ѝ. След това през вчерашния ден, в понеделник, отидохме на учебно заведение и даже на камерите се видя, че ние нямаме безусловно никаква връзка с нея. Ако питате всеки един от нашите съученици, никой няма да Ви каже положително за нея. Тя непрекъснато се забърква в интриги, лъже и основава спорове, след което сама си търси багра.
Реално обаче никой в никакъв случай нея не я е бил. Тя сама споделя, че майка ѝ я тормози у дома. За мен тя сама търси внимание от родителите си и набеждава нас и други девойки. Може да попитате цялото учебно заведение – никой няма проблем с нас. Да, не сме от най-кротките в часовете, това го признаваме.
Тормозът, за който тя приказва, не е от две, а от три години, когато имахме дребен спор, тъй като някогашният ѝ другар ме харесваше. Тогава тя реши, че ще подаде тъжба за това, че не ѝ обръща внимание, а харесва мен.
Сега пусна тъжба, а жертвите сме ние.
Майка ѝ работи с деца в детската градина до учебното заведение. Пред камерите се видя обаче по какъв начин тя идва в учебно заведение и атакува сестра ми със закани „ ще ви смачкам, ще ви убия “ . Това се случи през вчерашния ден денем в учебно заведение и в случай че заместник-директорът Калин Добрев и нашата класна Калина Милчева не я бяха хванали, тя щеше да удари сестра ми. Това всичко се видя на камерите.
Ние имахме възбрана да излизаме от учебното заведение, тъй като сме били застрашени. В момента се опасяваме да отидем на учебно заведение, тъй като майка им може да ни причака някъде и да извърши заканите си.
Нейната майка нито пожела да приказва с нашите родители, бяхме предложили още майка ѝ да участва в диалог сред нас и да си оправим трите връзките. До през вчерашния ден Миляна идваше и непрекъснато търсеше мен и сестра ми. Ние си бяхме приятелки. Но един ден на нас ни се даде запис, в който тя приказва за мен и сестра ми, тогава ѝ казахме, че не желаеме да имаме контакт с нея, щом постъпва толкоз неблагодарно.
Обидите, които прочетохте в ефира, не са от нас, а от други девойки.
Има мъж, който е фамилен другар на татко ѝ. Той сподели следното: „ най-после ще вляза в това учебно заведение и на всички ще ви скъсам главите, ще ви смачкам. “
Майка ѝ не присъстваше по време на спора пред блока, за който първоначално описах, само че след това потегли нападателно към мен и сестра ми. Техният другар тогава я хвана и ѝ сподели: „ Соня, девойките в този момент пристигнаха, нямат виновност за нищо. “
Тя стартира да приказва по какъв начин желае щерка ѝ да има нашия темперамент и питаше за какво все казусът е в нея. В цялото учебно заведение ние нямаме спор с безусловно никого. Миляна явно обаче има проблем с нас и го прави за внимание.
Директорът сутринта не сподели за това, че спираше персонално майката на Миляна, която скочи на сестра ми, тъй като неговият заместител ѝ е фамилен другар. Опита се да отхвърли и пред служителите на реда, да скрие записите от камерите, в който майката атакува сестра ми, само че в последна сметка служителите на реда иззеха всичко. След което ние пуснахме тъжба против майката.
Мисля, че в този случай не тя, а ние сме жертвите. Тази жена работи с дребни деца и за нея ние също сме деца и няма право да идва в учебно заведение да атакува. Всичко, което споделиха тази заран, е неистина.
Нас ние боязън сега да отидем на учебно заведение поради заканите на майката. Нашата пък не ни пуска поради персоналната ни сигурност. “
Наш кореспондент беседва и с друга съученичка, която твърди, че има пусната тъжба против нея в полицията. „ Тя замесва половината клас, споделя, че я тормозим, а това не е правилно. Заплашвала е още две наши съученички, че ще ги бие “, споделя С. Ш.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР