Режисьорът на филма по Ghost of Tsushima Чад Стахелски (известен

...
Режисьорът на филма по Ghost of Tsushima Чад Стахелски (известен
Коментари Харесай

Снимките по филма по Ghost of Tsushima започват скоро

Режисьорът на кино лентата по Ghost of Tsushima Чад Стахелски (известен с филмите от поредицата „ Джон Уик “) наруши неяснотата, превзела развиването на плана по играта на Sucker Punch. В неотдавна оповестено изявление в ScreenRant, той разгласи, че сюжетът на кино лентата е изцяло приключен и скоро стартират фотосите му.

„ Имаме към този момент сюжет, доста близо сме да почваме работа също. Работата постоянно е такава, че не знаеш какво ще изскочи. Имате студиата, стачките, достъпността, търсенето на артисти. Трябва да вдъхнеш живот на всички тези неща. По начало, двете неща, до които съм най-близко сега са „ Шотландски войник “ и Ghost of Tsushima. И двата плана са удивителни, в действителност удивителни, а историята за „ призрака “ е една от най-любимите ми изобщо “, разяснява той по отношение на хода на работата по кино лентата.

ScreenRant разясняват, че Стахелски наподобява като идеалния човек за режисьорския стол на кино лентата по играта. Доказва го с последните две елементи на „ Джон Уик “, където сортира и работи с няколко азиатски артиста, а за четвъртата част, Стахелски споделя на няколко пъти, че се е опитал да отдаде с кино лентата респект на великия японски режисьор Акира Куросава. Директорът и един от основателите на играта пък – Нейт Фокс – не крие въздействията си от филмите на Куросава. Ghost of Tsushima има дори черно-бял филтър, оаглавен особено „ Куросава режим “.

„ Другата съществена причина, заради която Стахелски наподобява като съвършения режисьор за Ghost of Tsushima е откровената му пристрастеност, която той демонстрира към плана. Режисьорът постоянно приказва за това, че желае да съблюдава достоверността на играта при преместването ѝ на кино екран, като дори изрази желанието си да упорства за включването на напълно японски актьорски състав, който да приказва на личния си език “, написа Грант Хърманс от ScreenRant.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР