Регионалната инспекция по околната среда и водите – Пловдив (РИОСВ

...
Регионалната инспекция по околната среда и водите – Пловдив (РИОСВ
Коментари Харесай

РИОСВ-Пловдив обяви конкурс за литературна творба, посветена на по-здравословна градска среда

Регионалната ревизия по околната среда и водите – Пловдив (РИОСВ - Пловдив) афишира конкурс за литературна творба на тематика „ Хора и улици (заедно в града) “ . Инициативата е част от акция „ Европейска седмица на подвижността “, която се отбелязва в интервала 16 – 22 септември и се провежда от Регионална инспекция за опазване на околната среда - Пловдив за четвърта поредна година. Тя цели да стимулира и насърчи напъните на всички жители, бизнеси и институции да работят дружно в името на реализиране на резистентен метод на напредване, по-добра съгласуваност, градове с по-чист въздух, по-малко звук, по- естетична и здравословна среда.
Прочетете още
Желаещите да вземат участие в креативната конкуренция би трябвало да изпратят своите творби (разкази, стихове, приказки, басни) най-късно до 16 септември 2022 година. Те би трябвало да са обвързани с тематиката на Европейската седмица на подвижността, да са написани грамотно и увлекателно, да са добре структурирани и аргументирани. Няма ограничавания за възрастта на участниците.

Тримата финалисти ще получат предметни награди и грамоти, а на всички участници ще бъде дадена опция да вземат участие в бъдещи събития, проведени от институцията.

„ Приканваме хората с интерес в региона на литературата и околната среда да дадат воля на създателя в себе си и да споделят персонална история, мислена обстановка, свои размишления и усеща, свързани с взаимоотношението на хората с града, квартала, улицата или обичано място, за това по какъв начин смяната в пространството влияе и стимулира “, обръщат се към бъдещите участници от Регионална инспекция за опазване на околната среда – Пловдив.

Екоинспекцията чака да получи въодушевени и стойностни произведения.

Документи за евакуиране:
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР