Редакторска плесница Ерата на плеймейтките и силиконките върви към своя

...
Редакторска плесница Ерата на плеймейтките и силиконките върви към своя
Коментари Харесай

КРАЯТ на една ера! Останахме без плеймейтки

Редакторска плесница
Ерата на плеймейтките и силиконките върви към своя край. Родните миски всеобщо започнаха да се преквалифицират, дистанцирайки се от имиджа си на изкусителки и носителки на до неотдавна считаната за влиятелна купа, написа " Галерия ".

Азбучен образец са едни от най-запомнящите си Мис Плеймейт

 
Златка Димитрова, Златка Райкова и Николета Лозанова.
Трите грации от дълго време към този момент не назовават себе си „ плеймейтки “ и се осъществят в напълно разнообразни сфери. Черната Златка стана водещ в утринно начин на живот предаване по Code Fashion TV. Тя от дълго време загърби провокативните фотоси и се ориентира към здравословното хранене и спорта.

Русата Златка пък постави завършек на имиджа си на Мис Плеймейт преди повече от 5 години, когато се събра с ММА боеца Георги Валентинов . Връзката им бе сериозна и Златка реши, че

 
голотиите и свадите към този момент не са й по усета.
От няколко години насам тя се пробва да пробие като дизайнер. Тя сътвори лична марка облекла, само че съгласно осведомени не съумява да се котира добре на пазара. Апропо, половинката й Благой Георгиев също се насочи към стилния бизнес, откакто приключи футболната си кариера. Уви, приказва се, че и неговият бранд не е изключително сполучлив.

Един от най-популярните модели у нас Николета Лозанова е признателна за купата си Мис Плеймейт , само че не обича да я назовават „ плеймейтка “. НиЛо избира да гледа напред и с изключение на авторитетен инфлуенсър и притежател на марка бански костюми, неотдавна е и влогър.

Истинска изненада е Мис Плеймейт 2014 Ели Кучкова, която се преквалифицира

 
от сексуален модел на счетоводител.
Малко след спечелването на купата, Кучкова се отдръпна от светския живот, а през 2018-а стана майка на момиченце. Днес тя работи по специалността си в счетоводна къща и пред близки споделя, че не се гордее с предишното си.

Съпругата на милионера Християн Гущеров Светлана също се дистанцира от купата си. Блондинката се е съсредоточила върху кариерата си на инфлуенсър и припечелва много положителни пари от това, настояват осведомени . „ Откакто срещнах Хриси и станах майка, доста се трансформирах “ , признава Светлана.

Единствено изключение прави Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова. Скандалната силиконка с горделивост и старания поддържа имиджа си и няма желание да си сменя „ специалността “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР