Red Magic, производителят на водещия геймърски смартфон Red Magic 8

...
Red Magic, производителят на водещия геймърски смартфон Red Magic 8
Коментари Харесай

Red Magic 4K геймърски монитор, мишка и клавиатура са представени на световния пазар  

Red Magic, производителят на водещия геймърски смарт телефон Red Magic 8 Pro, показа нов модел на телефона в цвят Titanium на международния пазар. Освен това марката показа световно 4K екран, клавиатура и геймърска мишка.

Технически характерности на геймърския екран Red Magic

27-инчовият Mini LED екран на новия екран на Red Magic разполага с 4K резолюция от 3840 х 2160 пиксела и необятен зрителен ъгъл от 178 градуса. Неговата функционалност за безжично прожектиране на екрана разрешава прожектиране на 4K видеоклипове с минимално закъснение и без загуба на качеството.

Освен това, мониторът предлага HDR 1000, ΔE <1 акуратност на цветовете и AMD Freesync Premium Pro, както и NVIDIA G-Sync. Той също по този начин поддържа високочестотно PWM затъмняване и е сертифициран от TUV Rheinland за ниско лъчение на синя светлина.

Интерфейсът на монитора включва HDMI 2.1 порт и USB Type-C порт, който поддържа 90W назад зареждане. Стойката на монитора разрешава елементарно контролиране за височина.

Мишка Red Magic

Геймърската мишка на Red Magic е безжична и работи на 2.4GHz. DPI диапазонът на мишката е от 50 до 26 000. Тя разполага със датчик Pixart PAW3395 и микропревключвател Kaihua GM 8.0 Black Mamba, който има малко разстояние на придвижване от единствено 0,3 мм и впечатляващ живот от 80 милиона кликвания.

Red Magic клавиатура

Геймърската механична клавиатура на Red Magic има специфични PBT клавиши и TTC превключватели версия V2. Тя поддържа кабелна, Bluetooth и 2,4GHz трирежимна съгласуваност. Клавиатурата може да се похвали с RGB светлинни резултати и вградена 4000mAh батерия, която устоя до 28 часа с включени светлини и 200 часа с изключени.

Освен това, клавиатурата има дребен 1,47-инчов екран в горния десен ъгъл, който може да демонстрира параметрите в действително време. Копчето до дребния екран разрешава бързи настройки на силата на звука и други параметри.

Геймърската клавиатура на Red Magic коства $199, до момента в който мишката е на цена от $99. И двете устройства сега се продават в американския уеб страница на Red Magic. Цената на монитора към момента не е оповестена.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР