Реал Мадрид сключи 25-годишен договор с американската компания за спорт

...
Реал Мадрид сключи 25-годишен договор с американската компания за спорт
Коментари Харесай

Внушително: Реал сключи договор за 10 милиарда евро

Реал Мадрид подписа 25-годишен контракт с американската компания за спорт и събития „ Legends “, която ще внася към 400 милиона евро годишно или общо 10 милиарда евро за клуба за осъществяване на разнообразни събития на новия „ Сантиаго Бернабеу “, оповестява „ Voz Populi “, представен от.

Мадридският клуб дава 20 % от употребата на стадиона на гореспоменатата компания, номер едно в бранша и която към този момент дава отговор за някои търговски аспекти на мадридското оборудване. Новият стадион в Мадрид е квалифициран по този начин, че с изключение на първият тим на футболния клуб, да може да се употребява от женския тим и баскетбола.

El presidente del Real Madrid, Florentino Pérez, ha alcanzado un acuerdo de explotación del nuevo Santiago Bernabéu con la norteamericana Legends.

Por
— Vozpópuli (@voz_populi)
Спортът няма да бъде единственото развлечение на „ Бернабеу “, защото се обмисля потреблението за концерти и всевъзможни събития заради потенциала за парцелиране, който ще има стадионът, който се чака да бъде приключен през първите месеци на 2023 година

Така Реал в придвижване освен оформя архитектурно новия си стадион, само че и към този момент работи по икономическата възвръщаемост на инвестицията.

Обновяването на „ Бернабеу “ ще глътне 800-900 милиона евро, сума, която от белия клуб не се съмняват, че ще възвърнат на цялостни обороти с работата на стадиона, който ще работи 300 дни в годината.

Концерти, конгреси, спортни събития от всевъзможен тип отвън футбола, плюс редица заведения за хранене и заведения за нощен живот, които имат за цел да трансфорат „ Бернабеу “ в един от главните развлекателни центрове в града.

Алеята, която ще заобикаля целия стадион, ще се трансформира в едно от бижутата на оборудването и на Мадрид, с заведения за хранене на фамозни готвачи.

Предстои да бъде открит и конкурс с най-мощните реставрационни компании за употребата на тези пространства. Встрани ще бъдат новите VIP зони с повече от 25 000 кв.м.

За цялата тази употреба има два основни коза на новия „ Бернабеу “: покривът, с който даже дъждът няма да бъде повече спънка за провеждането на нито едно събитие, и изтеглящия се терен, което ще разреши запазването на игралното поле, когато на стадиона се организират концерти или други събития.

Има доста клубове, които би трябвало да отхвърлят предложения за концерти, с цел да не скапват терена си посред. Няма да е казусът с Мадрид, който може да отстрани игрището, когато пожелае и който също е основал логистичен тунел. Той разрешава да бъдат внасяни и изнасяни уреди за всякавът вид шоу, от музикален концерт със 100 000 фенове, през съревнование с картинг или баскетболни и тенис мачове.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР