Разработване на Закон за държавния бюджет за 2023 г., провеждане

...
Разработване на Закон за държавния бюджет за 2023 г., провеждане
Коментари Харесай

Сред приоритетите на проектокабинета Габровски - Бюджет 2023 и приемането ни в Шенген и еврозоната

Разработване на Закон за държавния бюджет за 2023 година, осъществяване на основни промени, в това число посредством План за възобновяване и резистентност, полагане на дейни политически и дипломатически старания за приемане на България в Шенгенското пространство, подготовка на бизнеса и жителите за присъединението ни към Еврозоната през 2024 година, реализиране на енергийна самостоятелност и ускорена рационализация на въоръжените сили. Това са част от целите, на които залага проектокабинета с претендентът за министър председател с мандата на ГЕРБ-СДС проф. Николай Габровски. 

" Поех отговорността за сформиране на постоянно държавно управление с цялостната увереност, че е належащо бързо превъзмогване на публичното разделяне, възобновяване на разговора сред партиите, преустановяване на политическата рецесия и отбягване на каскада от предварителни избори ", уточни от парламентарнта естрада проф. Николай Габровски. 

По думите му, е значимо възобновяване на доверието в институциите, реализиране на публичен консенсус за осъществяване на правосъдна промяна и дейно противопоставяне на корупцията. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР