Разкриха нови подброности за намарените заровени 7 трупа в гора

...
Разкриха нови подброности за намарените заровени 7 трупа в гора
Коментари Харесай

Над 50 заровени трупа в гората край София

Разкриха нови подброности за намарените заровени 7 натрупа в гора край София.

„ Намирам се в село Клисура. Това са старите гробища на селото. Всъщност, имало е заравяне в събота тук, където рядко се вършат погребения. На погребението  местните виждат, че има недобре заровени тела на хора и тогава алармират. Официално сигналът е подаден на 23 май в столичната полиция. Старите гробища на Клисура са тук, по пътя зад мен, където сега регионът е отцепен. Това място е много мъчно налично “, сподели репортерът на Нова Тв Благой Цицелков.

 „ По случая към този момент има един арестуван. Мъж, който е на 51 години по първична информация. Той е чиновник на траурна организация, която кремира хора. До момента се знае за открити 7 тела, само че съгласно неофициални източници в столичната полиция той е разказал за над 50 заровени тук. Причината да не бъдат открити толкоз време е фактът, че е гробището в действителност се употребява рядко. По първични данни на 51-годишния мъж към този момент му е повдигнато обвиняване. Наложена му е мярка задържане за период до 72 часа като работата на чиновниците на реда продължава “, сподели още Цицелков.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected]. Ще обърнем внимание!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР