Разделението в БСП след вчерашния пленум продължава. Споровете между социалистите

...
Разделението в БСП след вчерашния пленум продължава. Споровете между социалистите
Коментари Харесай

Таско Ерменков и общинар от БСП с грозна свада във Фейсбук

Разделението в Българска социалистическа партия след вчерашния пленум продължава. Споровете сред социалистите се придвижиха в обществената мрежа. Грозна кавга под пост се развихри сред депутата от левицата Таско Ерменков и общинския консултант от Българска социалистическа партия в Стара Загора Бойчо Биволарски.

Всичко стартира от пост на Ерменков, в който изяснява разликите си със Сергей Станишев. Биволарски реагира на написаното със следния коментар:

Това ли е най- значимото, Таско??? Пак ще загубим изборите, тъй като не се наядохте!?

Ерменков не остава задължен на съпартиеца си, заявявайки:

Аз сега заговявам, тъй че за ястие, още повече за наяждане няма по какъв начин да бъда упрекван.

Биволарски отвръща на сътрудника си с думите:

Таско Ерменков, Партията си отива, поради такива като теб, Киро Добрев, Деница Златева и другите!? Иначе си пости колкото искаш, само че мисли и за партията!

На опита на Ерменков да приключи разногласието, депутатът употребява израза "друсане на въздуха " за думи без доказателства. Биволарски реагира на изпуснатата имитация с намек за физиологията на ръководителите на социалистическата партия:

Нали знаеш кои се друсат??? Но не с опиати!? Имам поради физиологията, в случай че ме разбираш?



Грозната кавга сред социалистите е следващ колорит от все по-засилващите се разлики сред покровителите на Елена Йончева и Корнелия Нинова от една страна и Сергей Станишев от друга, написа topnovini.bg

Припомняме, че в края на май 2018 година Таско Ерменков провокира огромен скандал, обявявайки в профила си във Facebook, че има информация, че водата в София е отровена. Малко по-късно Столичната община, концесионерът и здравните управляващи отхвърлиха публично това, а ГЕРБ внесоха сигнал против Ерменков в прокуратурата, за всяване на боязън и тероризъм, и желаеха оставката му като народен представител.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР