Разбирачите си тръгнаха от Барса - с тези думи Христо

...
Разбирачите си тръгнаха от Барса - с тези думи Христо
Коментари Харесай

Стоичков: Разбирачите си тръгнаха от "Барса"

" Разбирачите си потеглиха от " Барса " - с тези думи Христо Стоичков посрещна новината за оставката на президента на каталунския футболен клуб Хосе Мария Бартомеу.

Камата, който е легенда на испанския исполин и част от тима, спечелил Шампионската лига през 1992 година, не е крил своето отрицание към ръководството в клуба.

Най-големите рецензии от страна на легендата Бартомеу получаваше поради безспирните разходи на пари за футболисти и неналичието на резултати.



" За 3-ма футболисти - 450 милиона евро, нито един край на Шампионската лига от 2015 година Почти милиард хвърлени напразно за прехвърляния ", написа и в този момент Камата.

" Барселона " се оборудва с трита играчи, които влизат в топ 10 на най-скъпите прехвърляния в света в последните години - Филипе Коутиньо (от " Ливърпул " за 145 млн. евро), Антоан Гризман (от " Атлетико " Мадрид за 120 млн. евро) и Усман Дембеле (от " Борусия " Дортмунд за 105 млн. евро).

Снимка: Getty Images

Въпреки това каталунците не са били на край в Шампионската лига от сезон 2014/2015 насам.

Бартомеу е отпред на " Барселона " от 2014 година насам. В последните месеци той си навлече гнева на почитателите поради абсурда с Лионел Меси. Голямата звезда на каталунците изиска да напусне клуба, само че управлението не му позволи да го стори преди да изтече последната година от контракта му. В редица изявленията аржентинецът съобщи, че се усеща излъган, а ръководството на " Барса " не е на нужното равнище, с цел да може тимът да е спокоен и да реализира триумфи.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР