Разбира се, някои знаменитости са по-опитни от други, някои са

...
Разбира се, някои знаменитости са по-опитни от други, някои са
Коментари Харесай

Голата реклама на Ана Фарис

Разбира се, някои звезди са по-опитни от други, някои са по-уверени в себе си, а пък други са подготвени на безусловно всичко в името на кариерата. Може да се каже, че за годините си Ана Фарис самоуверено натрупа опит и убеденост и очевидно се пробва да бъде все по-предизвикателна.
 Ана Фарис, Майкъл Барет и тайната им женитба
Тайната женитба на Ана Фарис

Изненада даже и роднините си

За последното доказателство е последната реклама с нейно присъединяване. Актрисата, която изиграва Ева, първата жена, е заобиколена от фон, който има за цел да пресъздаде Райската градина. Както и бихме предположили, за ролята си Ана Фарис би трябвало да е гола.

Тя обаче приема предизвикването зряло и със здравословна доза комизъм. Освен това споделя, че се усеща в действителност горда, че е на място в живота си, на което към този момент се усеща задоволително свободна, с цел да прегърне провокациите.

Ана Фарис споделя, че ѝ е бил чудноват моментът, в който схваща, че дрешникът ѝ за рекламата се състои единствено от прашка, написа People. Сигурност въпреки всичко е намерила, прибавя тя - в косата. Точно по този начин, за ролята си на Ева тя е трябвало да носи много обемна перука.
 Алисия Силвърстоун, PETA и за какво актрисата се съблече гола
Защо Алисия Силвърстоун се съблече гола

Актрисата поддържа вижданията си по всевъзможен метод

" Имаше и доста други минималистично облечени млади, доста красиви хора. И просто си помислих - одобрявам, че това е просто безумство ", споделя още за работата по рекламата актрисата.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР