Разберете дали имате паразити и рак с този прост тест!

...
Разберете дали имате паразити и рак с този прост тест!
Коментари Харесай

Разберете дали имате паразити или друга болест!

Разберете дали имате паразити и рак с този елементарен тест!

Това е елементарен и бърз метод да ревизирате за подути лимфни възли и подувания от друго естество, които могат да провокират безпокойствие. Жлезите, които нормално се намират на шията, подмишниците, слабините и зад ушите, са значима част от имунната система, която оказва помощ на тялото ви да се защищава от инфекции и заболявания, тъй че те могат да служат и като сигнален знак за доста болести и положения.

Просто проверете лимфните възли на шията и можете да разберете дали имате паразити или рак.

Вашите лимфни възли са дребни, завършени жлези, които транспортират хранителни субстанции, боклуци и течности от кръвния поток и тъканите на тялото. Като предписание, лимфните възли не са мъчителни.

Въпреки това, в случай че един от лимфните възли е издут или инфектиран, това е ясна индикация, че нещо не е наред.

Чести аргументи за подути лимфни възли
Ако откриете малко отичане на шията, зад ухото или на други места, това най-вероятно е издут лимфен възел. Въпреки че е евентуално подуването да не е по-сериозно от елементарна простуда, значимо е Вашият доктор да реши, че са изключени по-сериозни проблеми като контузия, инфектиране, паразити и рак.

Някои от най-честите аргументи за подути лимфни възли, ситуирани по шията:

простуда, морбили, варицела и други елементарни вируси, както и по-сериозни болести като херпес и ХИВ

стрептококи, стафилококи, туберкулоза и други бактериални болести, както и редица заболявания, излъчени по сексуален път, като сифилис и хламидия

хистоплазмоза, кокцидиомикоза и други гъбични болести

токсоплазмоза и други паразитни нашествия

лупус, ревматоиден артрит и редица други възпалителни положения

рак на белия дроб, лимфоми, левкемия и други типове рак, свързани с лимфната система

Разпознайте подутите лимфни възли
Няма по-надежден метод за идентифициране на израстък в региона на шията като издут лимфен възел. Въпреки това, би трябвало постоянно да проверявате врата си с два или три пръста и леко да притискате по страните, гърба и основата на шията. Подуването може да бъде с разнообразни размери. Важно е да се разбере, че подутите жлези не постоянно са симптом за заболяване. В доста случаи, подутината с размер по-малък от сантиметър, може да е обикновено.

Други признаци за пораждане на заболяване или различен медицински проблем в тялото включват:

топлота, инфектиране и зачервяване на мястото на лимфния възел

необикновени бучки

болежка при допиране на лимфния възел

възпалено гърло, язви в устата, отмалялост, кашлица, хрема, изпотяване, настинка и/или температура

Лечение на възпалени жлези
В някои случаи жлезите могат да си възвърнат естествения размер без лекуване, само че в други случаи е належащо дейно лекуване. Точният метод към лекуването зависи от повода за признака. Например, в случай че има подозрение за рак, Вашият доктор ще извърши биопсия на лимфните възли, с цел да удостовери диагнозата. Ако това е вирусна или бактериална зараза, ще бъде предписано лекуване. В доста случаи могат да се употребяват холистични или естествени средства за дейно лекуване на това положение.

За лекуване на подутите лимфни възли могат да се употребяват и хомеопатични средства.

Mercurius Solubilis, Kalim Muriatikum и други способи могат да оказват помощ за почистването на лимфната система и да подтикват имунната система.

Билките също оказват помощ за лекуване на това положение. Чесънът е едно от най-известните и естествени противовъзпалителни и антибактериални средства. Това ще помогне за понижаване на възпалението и поддържане на постоянна имунна функционалност. Други билкови средства, които оказват помощ: ехинацея, корен от женско биле, куркума, джинджифил, колоидно сребро и други

Хранителни добавки: витамините и минералите също подкрепят имунната система и възвръщат лимфната функционалност. Витамин А, витамин С, цинк, селен, витамин D3, рибено масло и пробиотици – ефикасни средства според от повода за възпалението.

Ако сте разкрили дребна издутина на врата си, макар че казусът може да е нищожен, значимо е да се консултирате с доктор, защото възпалението може да бъде обвързвано с по-агресивни проблеми като бактериална зараза, паразити и рак.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР