Раците са много затворени и недоверчиви Не сме виновни за

...
Раците са много затворени и недоверчиви Не сме виновни за
Коментари Харесай

4-те зодии, които най-трудно намират любов

Раците са доста затворени и недоверчиви

Не сме отговорни за това, че сме основани с избрани качества и темперамент, отдалечаващ ни от другите. Има зодии, които доста по-трудно основават здрави и същински връзки и това не е тяхна виновност. Ако вашият сътрудник или самите вие попадате в този лист, помогнете си и се оставете да бъдете обичани.

Овен - прекомерната неустановеност и огромният дебелоглав са главните предпоставки Овните да са сами. Бъдете по-уверени в себе си и вярвайте в това, което можете. Оставете се да бъдете обичани поради това, което сте и не се преструвайте на други. Инатът няма да ви помогне, в случай че не го пренасочите в положително отношение.

Рак - доста затворени и недоверчиви. Отпуснете се малко! Светът е ужасно място, само че единствено в случай че не знаете по какъв начин да се пазите, а вие имате превъзходен инстинкт за положителното и неприятното. Срещайте се с повече хора и не си мислете, че всички се пробват да ви излъгват.

Дева - прекомерната ви самокритичност ви изиграва неприятна смешка както в работата, по този начин и в персоналния живот. Не цените себе си и това се отразява на държанието ви и това по какъв начин ви виждат останалите. Човек без самочувствие няма по какъв начин да задържи някого до себе си, колкото и да е доброжелателен.

Водолей - взискателни сте към останалите повече от допустимото. Никога не сте удовлетворени от нещата, които другите вършат за вас и това е главната причина хората към вас да се усещат недооценени. Уважавайте индивида до вас и не му напомняйте непрестанно какво не е приключил, а се радвайте на нещата, които прави с обич за вас.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР