Расте процентът на заразените с в Германия. Той достигна до

...
Расте процентът на заразените с в Германия. Той достигна до
Коментари Харесай

Германия се бори с нови рекордни нива на коронавируса

Расте процентът на инфектираните с в Германия. Той доближи до най-високото си равнище от началото на пандемията, оповестиха немските здравни управляващи. На фона на това трите партии, които договарят за съставяне на ново държавно управление възнамеряват по-строги ограничения за справяне с пандемията, съобщи БНР.

Седемдневният % на заболеваемост - броят хора на 100 000 души, които са били инфектирани с COVID-19 през последната седмица - набъбна в понеделник до 303 от 289 предходния ден, демонстрират данните на института " Роберт Кох ".

За последното денонощие броят на новите случаи в се усилва с 23 607, до момента в който броят смъртните случаи нараства с 43 до общо 97 715.
свързани новини5685на 11.11.2021
Трите партии водят договаряния за образуване на съдружен проект за стягане на препоръчаните ограничения за справяне с разпространяването на новата вълна от инфекции, съобщи едни от водачите на Зелените Роберт Хабек, допълвайки, че проектът ще бъде показан пред Народното събрание на страната в четвъртък.

" Разширяваме набора от принадлежности спрямо предложенията, показани на първо четене “, сподели Хабек пред телевизионния оператор ARD.

Мерките ще включват ограничавания за контакти, демонстрира поправката на проект, забелязан от организация Ройтерс. В събота трима немски районни здравни министри приканиха партиите, които договарят за образуване на ново държавно управление, да удължат пълномощията на обособените райони да ползват по-строги противоепидемични ограничения като въвеждане на локдауни или затваряне на учебни заведения.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР