Рапърът Криско е добре познат на родната ни полиция. Няколко

...
Рапърът Криско е добре познат на родната ни полиция. Няколко
Коментари Харесай

Криско пренощува в полицейския арест

Рапърът Криско е добре прочут на родната ни полиция. Няколко пъти е бил под прицел на униформените, изключително в тийнейджърските си години.

За първи път пренощувал в районното, откакто с негов другар решили да да смъкват пътна табела, намираща се безусловно пред полицията. 14-годишните хлапета незабавно били хванати и осъмнали зад решетките. Оттогава Криско почнал да работи за престъпното си досие. По-късно имал сходни изцепки, както и кавги с опиати, алкохол и шумни компании.

Криско е имал непосредствен контакт и с полицията в Дубай. Там отишъл с целия си екип за фотоси към видеото " Още един танц ", само че след снимачния развой решили да се позабавляват по български. Безпаметните купони с доста хора, опиати, алкохол, мощна музика и викове са запазена марка за габровеца, само че да си позволиш това в страна със строги закони граничи с полуда. Полицаи с калашници нахлули посред купона и желали да арестуват българската група за 24 часа.

Един от приятелите на Криско се помолил на униформените, че повече няма да се повтори тази преживелица. „ Там не са като българите и когато им обещаеш, че няма да се случи още веднъж, те ти имат вяра и ти простят. Така се разминахме от арестуване. Представяте ли си какво щеше да стане, в случай че не демонстрираха благосклонност – Криско щеше да влезе в международните вести ”, смее се негов приятел, който също бил заплашен да лежи в дубайския затвор.

Източник: show.blitz.bg
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР