Ръковоството на Ботев (Враца) публикува на официалната си страница иронично

...
Ръковоството на Ботев (Враца) публикува на официалната си страница иронично
Коментари Харесай

Ръководството на Ботев с благодарствено писмо до Съдийската комисия

Ръковоството на Ботев (Враца) разгласява на формалната си страница иронично благодарствено писмо до Съдийската комисия на БФС. Повод за него, най-вероятно е снощните неточности на рефера Радослав Гидженов в мача против Славия, които ненапълно спомогнаха за четвъртата поредна загуба на врачани.

Публикуваме го без редакторска интервенция:
 Детелин Баялцалиев в
Детелин Баялцалиев в " Топ прогнози ": Все по-неподготвени съдии се вкарват в елита, неналичието на самостоятелност е огромен проблем

" Съдийската комисия се сортира под напън, а реферите следват това, което им се спуска като линия на държание "

" Благодарствено писмо

С актуалното писмо бихме желали да изразим признателност и благодарност по отношение на работата на съдийската комисия на БФС и персонално към нейния ръководител Костадин Стоичков. За следващ път назначените от вас арбитри се оправят съвършено с ръководенето на мач на Ботев Враца. Възхитени сме от постоянството, с което работите в интерес на българския футбол.

Уверени сме, че и в бъдеще ще продължите да ни изпращате най-компетентните и безпристрастни съдийски бригади.

Още един път благодарим за страхотното съдийство и даже бихме си разрешили да предложим да бъдат увеличени съдийските такси в професионалния футбол! Момчетата ви си заслужават парите!

Искрено недоумяваме за какво сътрудниците от ПФК Монтана заплашват с овакантяване на групата и желаят наказания за Волен Чинков. Категорично сме срещу сходни провокации! Клубове като нашите не трябва да имат искания за дузпи, картони и немаркирани засади, тъй като с това си държание само разрушавам прелестния имидж на българския футбол и съдийство. Още един път - БЛАГОДАРИМ!
 Ботев (Враца) - Славия 1:2 (Развой на срещата по минути) онлайн
Ботев (Враца) - Славия 1:2, Керчев връща домакините в мача

" Белите " с първа победа като посетител за сезона
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР