Ръководството на ЦСКА-София публикува позицията си относно вчерешния инцидент с

...
Ръководството на ЦСКА-София публикува позицията си относно вчерешния инцидент с
Коментари Харесай

ЦСКА-София: Надяваме се, че и другите клубове ще вземат мерки, за да не виждаме сцени като вчерашната

Ръководството на ЦСКА-София разгласява позицията си по отношение на вчерешния случай с ранения служител на реда по време на мача с Левски. Ето какво пишат алените на своя формален уебсайт:

" Ръководството на ЦСКА остро осъжда всички прояви на принуждение по стадионите и отвън тях. Ние сме твърдо уверени, че хулигански изяви, които заплашват живота и здравето на мирни жители, не би трябвало да бъдат толерирани по никакъв метод.

По време на вчерашното дерби от XXX кръг на Първа професионална лига станахме очевидци на неприемливи прояви. Сериозно засегнат бе чиновник на реда. Това е извънредно сериозен и рисков случай. Апелираме за най-строго наказване за причинителя на случая, както и за взимане на ограничения за отбягване на сходни грозни подиуми в бъдеще.

Ръководството на ЦСКА и последователите на клуба всекидневно работят за държанието на алената аудитория. Надяваме се, че и другите клубове ще вземат нужните ограничения, с цел да не виждаме в никакъв случай повече подиуми като вчерашната.

Пожелаваме бързо възобновяване на потърпевшия чиновник на реда!

Насилието няма място на стадионите!

От управлението "
Снимки: Булфото
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР