Ръководството на ЦСКА планира летен подготвителен лагер в Австрия. Именно

...
Ръководството на ЦСКА планира летен подготвителен лагер в Австрия. Именно
Коментари Харесай

ЦСКА ще се готви в Австрия през лятото

Ръководството на ЦСКА възнамерява летен предварителен лагер в Австрия. Именно там елементарен се готви отборът по това време на годината. За последно „ алените “ се готвиха на австрийска земя през 2019-а, защото предходната година нямаха опция поради пандемията от ковид, която редуцира лятната им подготовка.

През зимата ЦСКА обаче съумя да се готви при положителни условия в чужбина. Тогава макар трудностите, свързани с пандемията, Бруно Акрапович води тима в Алания, Турция. Кампът обаче бе по-кратък от нормално.

ЦСКА съвсем несъмнено ще взе участие в новия шампионат Лига на конференциите и ще се готви за него в Австрия. „ Червените “ могат да си обезпечат квота за конкуренцията, печелейки Купата на България или финиширайки на второ място в класирането. Има и авариен вид – през бараж. До него ще се стигне, в случай че отборът е трети и не е взел трофея.

По стратегия последният, 31-ви кръг на плейофната фаза би трябвало да се играе на 22 май, събота. Баражът за последната евроквота, който ще е против 7-ия в класирането, би трябвало да е на 27 май. След това на отбора му следва къса отмора, тъй като се чака към 15 ни тимовете да започват лятна подготовка.

За Австрия „ алените “ гласят мощни контроли. Все отново управлението има и авариен вид – за подготовка у нас. До него ще се прибегне, в случай че отново настъпят рестрикции, свързани с ковид.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР