Ръководството на руската група ГАЗ обмисля възможността за възраждане на

...
Ръководството на руската група ГАЗ обмисля възможността за възраждане на
Коментари Харесай

Дизайнер направи впечатляващо предложение за вида на евентуалната нова "Волга"

Ръководството на съветската група ГАЗ обмисля опцията за възобновление на именития модел „ Волга ". Такива слухов се появиха в профилираните среди напоследък и точно това е предиздвикало самостоятелен дизайнер от Казан да се захване с плана, който самичък е нарекъл Volga 2020 Concept, предава Automedia.

Истинското име на художника не е известно. Той сподели визията си в обществените мрежи, където се е подписал като Alexander Shtorm. Не може да се отхвърли, че препоръчаните от него скици в действителност наподобяват впечатляващо. На тях е изобразен концептуален модел с 4 порти, с мускулен релеф и голям стъклен покрив, който съединява предното и задното стъкло.

Освен това възродената „ Волга ", най-малко съгласно този план, ще получи светодиодна техника, спомагателни хромирани детайли, двуцветна каросерия, бежов кожен салон, огромни джанти и високопроизводителни спирачни механизми.

Самият дизайнер признава, че има още доста работа върху виртуалния му план, само че се надява в ГАЗ да извърнат внимание на предлагането му. Не е ясно обаче какви са желанията на компанията, която спря производството на „ Волга " през 2009 година Един от обсъжданите разновидности е марката да се завърне на пазара не с пътнически, а с товарни коли.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР