Ръководството на МБАЛ Христо Ботев във Враца с благодарствено писмо

...
Ръководството на МБАЛ Христо Ботев във Враца с благодарствено писмо
Коментари Харесай

Министерството на здравеопазването отпусна средства за важна апаратура на МБАЛ Христо Ботев-Враца

Ръководството на МБАЛ " Христо Ботев " във Враца с благодарствено писмо към Министерството на здравеопазването за обезпечени средства за закупуване на значима инсталация. 

" В навечерието на най-светлите празници, имаме удоволствието да Ви уведомим за предоставената ни опция за закупуване, доставка и монтаж на 1,5Т магнитно-резонантен томограф, който е извънредно нужен за реализиране на точна, оптимално щадяща за пациента и отговаряща на актуалните условия диагностична активност. 
Ръководството на МБАЛ „ Христо Ботев “ АД - Враца, благодари на Министерство на здравеопазването, в лицето на министър Асен Меджидиев и доц.Момчил Мавров за предоставените финансови средства в общ размер на 3 884 502 лева, които ще бъдат разходени, според предназначението, а точно: Закупуване, доставка и монтаж на 1,5Т магнитно-резонантен томограф; Строително-монтажни дейности; Операционни маси; Операционни лампи; Дизел-генератори; Видеоендоскопска система; Рентгенова тръба за КТ; Асансьори.
Обединени в общата идея за обезпечаване на висококачествена и сложна здравна помощ, съответстващи на нивото на положителната здравна процедура, имаме вяра, че с общи старания ще успеем да се оправим и преодолеем всички компликации.
С благопожелание за радостна Коледа и незабравима Нова Година, изпълнена със здраве, благополучие и сбъднати фантазии! ", пишат от здравното заведение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР