Ръководството на Формула 1 взе решение, което определено няма да

...
Ръководството на Формула 1 взе решение, което определено няма да
Коментари Харесай

Краят на една ера - Формула 1 се отказва от сексапилните момичета преди старт

Ръководството на Формула 1 взе решение, което несъмнено няма да се хареса на множеството мъже. От началото на сезон 2018 в най-известния авто шампионат към този момент няма да участват сексапилните девойки, които до този миг стояха с табелки пред всеки един болид на стартовата решетка в минутите преди старта и презентираха спонсори. Причината - новите притежатели на Формула 1 считат, че девойките към този момент не са "приемливи " или "свързани с Формула 1 и нейните почитатели ".

"Смятаме, че този бит не подхожда на полезностите на нашата марка и несъмнено е в несъгласие със актуалните публични правила ", съобщи комерсиалният шеф Шон Брачис.

В същото време някои водачи се оповестиха срещу това решение. "Би било тъпо, в случай че отнемем хубостта от стартовата решетка ", показа Нико Хюлкенберг. "Момичетата би трябвало да останат ", добави Макс Ферстапен.

Решението идва седмица, откакто от Професионалната дартс корпорация не разрешиха потреблението на девойки, извеждащи състезателите. От женски организации приканиха потреблението на красиви дами за промоция да бъде прекъснати и в бокса, UFC и колоезденето.

А от групата на девойките, които до този миг изпълняваха тази роля във Формула 1, се изрекоха доста отрицателно за решението, което ги лишава от главен приход. "Това е дразнещо и съм отвратена, че от Формула 1 взеха това решение поради малцинството, с цел да бъдат политически правилни ", разяснява една от тях.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР