Ръководството на Байерн (Мюнхен) е обърнало сериозно интереса си към

...
Ръководството на Байерн (Мюнхен) е обърнало сериозно интереса си към
Коментари Харесай

Байерн Мюнхен с интерес към английски национал

Ръководството на Байерн (Мюнхен) е обърнало съществено интереса си към халфа на Манчестър Сити - Калвин Филипс, твърди вестник “Билд ”. Баварците не престават съществено да оглеждат пазара за футболист в халфовата линия, който да е с очебийно отбранителни функционалности, само че в това време да може да оказва помощ интензивно с организирането на играта от по-задни позиции.

Наставникът на баварците неведнъж още от лятото декларира, че това е позиция, на която той желае да бъде притеглен нов първокласен състезател и сега не разполага с подобен, който да удовлетворява условията му. На “Алианц Арена ” съвсем бяха привлекли Жоао Палиня от Фулъм в последния ден на летния трансферен прозорец, той даже бе минал медицински прегледи и в последна сметка договорката пропадна. Сега шефовете на Байерн преглеждат съществено опцията да привлекат.

Калвин Филипс от Манчестър Сити, за който считат, че няма да е нужно да заплащат прекомерно огромна трансферна сума. Той бе закупен от “гражданите ” за 50 милиона евро предходната година, само че досега той е записал общо 26 мача или 760 минути с екипа на тима. Джосеп Гуардиола явно няма желание да разчита на Филипс и най-вероятно няма да има нищо срещу да се раздели с него. В лагера на баварците считат още, че в това отношение може да им помогне и Хари Кейн, който дойде в отбора през лятото.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР