Ръководителите на Специализираната прокуратура и Апелативната специализирана прокуратура поискаха за

...
Ръководителите на Специализираната прокуратура и Апелативната специализирана прокуратура поискаха за
Коментари Харесай

Валентина Маджарова: Стотици разследвания са в опасност! Чака ни хаос

Ръководителите на Специализираната прокуратура и Апелативната профилирана прокуратура желаеха за следващ път смяна в измененията в Закона за правосъдната власт, с които беше закрито спецправосъдието, съобщи БНР. На среща с управлението на Министерството на правораздаването Валентина Маджарова и Ивайло Ангелов приканиха за шестмесечен спомагателен временен интервал, с цел да могат следствията и делата да се трансферират безпроблемно от спецструктурите в постоянните съдилища и прокуратури. Ако това не стане, Ангелов и Маджарова, предвидиха " безпорядък ":

„ Мисля, че от Министерство започнаха да схващат в действителност, че след 27-и ще се блокира предаването на делата, няма да може да се правят разследвания… Мисля, че започнаха разбирате хаоса, който ни чака “, сподели Ивайло Ангелов.

„ В момента стотици следствия са в заплаха! Развитието на наказателния развой по стотици каузи също е в заплаха. В заплаха са в това число влезнали в действие правосъдни актове. Проблемът е огромен, тъй като в заплаха е развоят на може би всичките ни наказателни каузи, които са неприключени “, съобщи Валентина Маджарова
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР