Ракета №1 на България при мъжете Григор Димитров не спира

...
Ракета №1 на България при мъжете Григор Димитров не спира
Коментари Харесай

Програма за събота: Григор Димитров в преследване на първи финал от 5 години насам

Ракета №1 на България при мъжете Григор Димитров не стопира да впечатлява с играта си през актуалната седмица и през днешния ден той реализира своята трета победа в конкуренцията от категория АТР 500 в Ротердам, с цел да си обезпечи място измежду най-хубавите четирима в шампионата. В откриващите два кръга нашият съотечественик наложи волята си поредно над Аслан Карацев и Хуберт Хуркач, след което в четвъртфиналната фаза надви над международния №25 Алекс Де Минор в извънредно трагичен конфликт, в който избави два мачбола в решителния тайбрек на третия сет, преди да се поздрави с крайната победа.

Този толкоз сложен триумф на родния ни представител му подсигурява присъединяване в полуфиналите на надпреварата в нидерландския град, където му следва да се изправи против спечелилия от суперсблъсъка сред Даниил Медведев и Феликс Оже-Алиасим. Димитров има негативен баланс против всеки един от двамата - той е изгубил четири от общо шестте си срещи с съветския тенисист, а против Алиасим няма нито една победа в досегашните два мача посред им.

Утрешният дуел с присъединяване на най-хубавия ни играч е сложена втора в програмата на централния корт в Ротердам, което значи, че началото ѝ ще бъде сложено не преди 16:00 часа българско време, като вие ще разполагате с опция да наблюдавате онлайн срещата на нормалните линкове в Tennis.bg.

Централен корт (начало 14:00 часа):

1. Кевин Кравиц/Тим Пюц - Рохан Бопана/Матю Ебдън

2. Григор Димитров - Даниил Медведев или Феликс Оже-Алиасим (не преди 16:00 часа)

3. Яник Синер или Стан Вавринка - Гийс Броуер или Талон Грийкспор (не преди 20:30 часа)

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР