Последните три седмици за Ига Швьонтек бяха едни от най-силните

...
Последните три седмици за Ига Швьонтек бяха едни от най-силните
Коментари Харесай

Приятели: Швьонтек поигра тенис с Кортни Коркс в Париж; актрисата дори спечели точка

Последните три седмици за Ига Швьонтек бяха едни от най-силните в кариерата на полякинята. Световната номер 1 съумя да завоюва купите в Мадрид и Рим, като стана едвам третата тенисистка с сходно достижение.  Сега международната номер едно е твърдо решена да отбрани трофея си от Ролан Гарос, завоювайки общо за четвърти път " Купата на мускетарите " в своята кариера.

Швьонтек към този момент е във френската столица, където взе присъединяване в събитие на швейцарската компания On, чийто главен състезателен световен дипломат е точно полякинята. Лидерката в международната класация показа оборудването, с която ще се състезава на Ролан Гарос, а специфичен посетител беше една от обичаните актриси на 4-кратната " мейджър " шампионка - Кортни Кокс, която е известна, както с ролята си на Моника Гелър в сериала " Приятели ", по този начин и с любовта си към тениса, защото тренира най-малко два пъти в седмицата.

Кулминацията на събитието пристигна, когато Кокс и Швьонтек взеха решение да разменят няколко топки на корта, а актрисата сподели, че в действителност знае по какъв начин да удря топката и даже завоюва разиграване против международната номер едно, което не стана и без помощта на самата Швьонтек.

 

 The One Where Meets

A story in two parts.

— On (@on_running)

Le point du jour remporté par contre.

(Evénement à Paris organisé par )
— Tennis Legend (@TennisLegende)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР